OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ – "HOCKEYWAY CZ"

F. E. D. Sport Company s.r.o., provozovatel "Hockey Way CZ", provozovatel webové stránky www.hockeyway.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje (dále také „údaje“) jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými zákonnými ustanovení v oblasti ochrany osobních údajů.

Bezpečí Vašich osobních údajů je pro nás prioritou. Osobním údajům a jejich ochraně věnujeme proto náležitou pozornost. V těchto Zásadách zpracování osobních údajů („Zásady“) bychom Vás chtěli informovat o tom, jaké osobní údaje o Vás shromažďujeme a jakým způsobem je dále používáme.

1.   Osobní údaje a jejich zpracování

1.1.  Kategorie osobních údajů

Shromažďujeme různé údaje v závislosti na tom, které z našich služeb využíváte.
Pokud u nás nakupujete, shromažďujeme:

Dále shromažďujeme:
Údaje z komunikace mezi Hockey Way a zákazníkem

 

1.2.  Účely zpracování osobních údajů:

Konkrétně sem patří:

1.3.  Předání osobních údajů třetím stranám

Vaše osobní údaje budou předány třetím osobám či jinak zprostředkovány pouze tehdy, je-li to nezbytné v rámci plnění kupní smlouvy, smlouvy o členství v akademii, na základě oprávněného
zájmu, nebo pokud jste s tím předem vyslovili souhlas.
a) sesterským společnostem a zpracovatelům na základě plnění kupní smlouvy, pro výkon interních procesů a postupů Hockey Way
b) společnostem vydávajícím kreditní karty, poskytovatelům platebních služeb za účelem zpracování plateb a bankám na základě vaší objednávky, plnění kupní smlouvy
c) přepravcům za účelem dodání Vámi objednaných produktů nebo služeb a řešení reklamací, včetně odstoupení od smlouvy
d) našim partnerům, ve věrnostních schématech, do kterých se zapojíte
e) dalším poskytovatelům služeb, třetím stranám, zapojeným do zpracování dat
f) třetím stranám, např. právním nebo finančním zástupcům, soudům za účelem zpracování daňových dokladů, vymáhání pohledávek nebo dalších důvodů vyplývajících z plnění našich zákonných povinností
g) veřejným orgánům (např. policie)
h) třetím stranám provádějícím průzkumy mezi zákazníky
Pokud třetí osoby použijí údaje v rámci jejich oprávněného zájmu, nenese za tato zpracování správce zodpovědnost. Tato zpracování se řídí zásadami zpracování osobních údajů příslušných společností a osob.

2.   Zákaznické konto a nákup bez registrace

a) V rámci uzavření smlouvy Vám zakládáme virtuální zákaznické konto.
b) Máte právo ukončit smlouvu v souladu s příslušnými obchodními podmínkami.

3.   Zabezpečení osobních údajů a doba uchovávání

3.1.  Zabezpečení osobních údajů

a) Vaše osobní údaje se k nám přenášejí v zakódované podobě. Používáme kódovací systém SSL (secure socket layer). Zabezpečujeme naše webové stránky a ostatní systémy pomocí technických a organizačních opatření proti ztrátě a zničení Vašich údajů, proti přístupu neoprávněných osob k vašim údajům, jejich pozměňování či rozšiřování.
b) U našich zpracovatelů vyžadujeme prokázání souladu jejich systémů s nařízením GDPR.

3.2.  Doba zpracování

Osobní údaje zpracováváme a uchováváme po dobu nezbytně nutnou k zajištění všech práv a povinností plynoucích z kupní smlouvy, tj po dobu objednávky po dobu, po kterou je Hockey Way jakožto správce povinen uchovávat podle obecně závazných právních předpisů. Účetní doklady, např. faktury vystavené společností F. E. D. Sport Company jsou v souladu se zákonem archivovány po dobu 10 let od jejich vystavení.

Souhlas pro upozornění na dostupnost zboží zůstává v platnosti do doby odeslání informace o dostupnosti, nejdéle však po dobu 1 roku nebo do jeho odvolání.

Souhlas s marketingovými nabídkami je platný po dobu 4 let nebo do odvolání

Recenze 6 let

Pomáháme potřebným 10 let

Komunikace 2 roky

Soutěže 1 rok

V ostatních případech vyplývá doba zpracování z účelu zpracování anebo je dána právními

předpisy v oblasti ochrany osobních údajů.

4.   Práva subjektů údajů

a) Pokud zpracováváme Vaše osobní údaje, můžete kdykoliv požadovat bezplatnou informaci o zpracovávání svých osobních údajů.
b) V případě, že se domníváte, že zpracování osobních údajů provádíme v rozporu s ochranou Vašich osobních údajů a zákonnými podmínkami ochrany osobních údajů, můžete požádat o vysvětlení, požadovat, abychom odstranili takto vzniklý stav, zejména můžete požadovat, provedení opravy, doplnění, likvidaci osobních údajů nebo blokaci osobních údajů. 
c) Pro uplatnění svých práv kontaktujte pověřence pro ochranu osobních údajů na emailové adrese  info@hockeyway.cz Obrátit se můžete i na Úřad pro ochranu osobních údajů. 
d) Svůj souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoliv odvolat. Pokud odvoláte souhlas se zpracováním osobních údajů, budou Vaše osobní údaje vymazány nebo anonymizovány; to se však netýká těch osobních údajů, které Hockey Way potřebuje ke splnění zákonných povinností (např. vyřízení již podané objednávky) či k ochraně svých oprávněných zájmů. K likvidaci osobních údajů dojde rovněž v případě, že osobní údaje nebudou zapotřebí pro stanovený účel nebo jestliže bude uložení Vašich údajů nepřípustné z jiných zákonem stanovených důvodů.

5.   Webové stránky

5.1.  Soubory cookies

Naše stránky používají tzv. cookies, aby naše nabídka byla pro vás relevantní, zajímavá a uživatelsky příjemná. Cookies jsou male textové soubory, které jsou uloženy ve vašem počítači, chytrém telefonu či jiném zařízení a které jsou užívány ve Vašem prohlížeči. Více informací o souborech cookies můžete nalézt zde. Soubory cookies využíváme např. pro:

Některé soubory cookie mohou shromažďovat informace, které jsou následně využity třetími stranami a které např. přímo podporují naše reklamní aktivity (tzv. „cookie třetích stran“). Například informace o kupovaných produktech na našich stránkách mohou být zobrazeny reklamní agenturou v rámci zobrazení a přizpůsobení internetových reklamních bannerů na Vámi zobrazovaných webových stránkách. Podle těchto údajů Vás však nelze identifikovat.

5.2.  Využití souborů cookies

Soubory cookie používané na našich stránkách lze rozdělit na dva základní typy. Krátkodobé tzv. „session cookie“ jsou smazány ihned, jakmile ukončíte návštěvu našich stránek. Dlouhodobě tzv. „persistent cookie“, zůstávají uloženy ve Vašem zařízení mnohem déle nebo dokud je ručně neodstraníte (doba ponechání souborů cookie ve vašem zařízení závisí na nastavení samotné cookie a nastavení vašeho prohlížeče). 

Cookie lze také rozdělit podle jejich funkčnosti na:

5.3.  Odmítnutí souborů cookies

Nastavení použití souborů cookies je součástí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookies ve výchozím nastavení automaticky přijímá. Soubory cookies lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo omezit je na Vámi vybrané typy. Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na následujících webových stránkách nebo v další dokumentaci internetových prohlížečů

Účinný nástroj pro správu souborů cookie je též k dispozici na
stránkách http://www.youronlinechoices.com/cz/

5.4.  Odkazy

Naše webové stránky obsahují odkazy na jiné webové stránky, které jsou praktické a obsahují informace. Upozorňujeme, že tyto stránky mohou být vlastněny a provozovány dalšími společnostmi a organizacemi a mají jiné zásady zabezpečení a ochrany osobních údajů. Naše společnost nemá žádnou kontrolu a nenese žádnou zodpovědnost za jakékoli informace, materiál, produkty nebo služby obsažené nebo přístupné prostřednictvím těchto webových stránek.

6.   Kontaktujte nás

Kontakt: F. E. D. Sport Company s.r.o. provozovatel "Hockey Way CZ"
Musílková 1311/5b, 150 00 Praha 5 – Košíře
IČ 069 49 908
Tel.: +420 777 414 619

7.   Účinnost

Tyto Zásady ochrany osobních údajů platí od 1.7.2019.


Výhody hokeje

Komunikace a přátelství s ostatními hrači s podobnými zájmy
Posílení zdraví a vnitřních sil těla
Formování disciplíny a síly charakteru
Transformace zbytečné energie na užitečnou práci na sobě
Trénink podle metodiky, která vychovala šampiony
Zlepšení úrovně hry prostřednictvím postavení správné techniky

Přihlásit se na trénink

Hokej pro děti i dospělé

„I skate to where the puck is going to be, not where it is“
„Bruslím tam, kde puk bude, nikoliv, kde je“
Wayne Gretzky

Výhody

Během prvního tréninku naší trenéři určí úroveň přípravy dítěte a Vy budete schopni pochopit, zda je tento sport pro něj vhodný nebo ne. Zkušenosti našich specialistů a použité metody nám to umožňují.

My pomáháme:

  • Posílit kotník, klouby a všechny svalové skupiny - programy jsou navrženy s ohledem na zvláštnosti vývoje dítěte v různém věku, což zajišťuje správné dávkování zátěže.
  • Zvýšit úroveň fyzické zdatnosti.
  • Naučit se správně bruslit, protože na tom závisí budoucnost hokejisty.
  • Získat dovednosti kontroly puků.
  • Účastnit se různých turnajů a přátelských utkání.
  • Trénovat svou vůli, vůdčí kvality a pocit zodpovědnosti - po několika trénincích u nás uvidíte, jak se vaše dítě změní, protože práce školy je zaměřena nejen na rozvoj fyzických vlastností, ale také na určité charakterové rysy, což je velmi důležité.
  • Naučit se disciplíně - Vy rychle uvidíte změny v chování dítěte, bude poslušnější a rozumnější.
  • Zvyšování rozhodnosti u dětí - tato vlastnost je užitečná nejen na ledě, při hraní, ale v každodenním životě.
  • Přizpůsobte dítě v týmu, protože hokej je týmový sport.
  • Zajímavé trávit čas tím že každý trénink davá nové emoce.

Osobní přistup

Naše pravidla:

  • Dáváme pozor na každé dítě - všichni naší hráči jsou pod trenérskou kontrolou.
  • Identifikujeme silné a slabé stránky každého - víme na co se ve zaměřit při tréninku.
  • Pomáhat v případě problémů - každý detail je důležitý.

My zaručujeme zátěž v souladu s věkem dítěte. Tréninky zde nepřinesou dětem žádnou újmu; naopak pomáhají jim získat potřebnou fyzickou formu. Pokud má vaše dítě předpoklady úspěšného hokejisty, trenéři si je mohou všimnout a rozvíjet. A pokud ne, udělají vše, co je v jeho silách, aby z něj udělali hodného hráče a hlavně silnou osobnost.

Efektivní technika

Pavel Bure, Oleg Petrov, Sergej Zvyagin - tito a mnoho dalších hvězd světového úrovně trénovali metodou A. Biryukova, kterou my používáme.

Náš systém:

  • Stejně dobře se hodí pro děti s různou úrovní fyzické zdatnosti. Naše akademie pro děti není určena k tomu, aby zdůraznila ty nejlepší a vyřadila slabé. Specialisté se zabývají každým, kdo má chuť zúčastnit se tréninku.
  • Zahrnuje využití různých typů tréninků - na lede, na suchou, gymnastika aby děti měli všestranný sportovní rozvoj.
  • Dovoluje si vybrat čas tréninku. Cvičení probíhá v různých časech. Můžete si vybrat vhodnou možnost, aby se nepřepisovat obvyklý plán.